Na heel wat weken werk is het dan zo ver. Het definitief ontwerp is goedgekeurd. Hiermee is de definitief ontwerp-fase afgesloten. Dit houdt in dat van de woningen onder andere de afmetingen, materialen en extra wensen van de bewoners zijn vastgelegd. Dit heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Veel leden hebben extra opties en uitbreidingen in het ontwerp op laten nemen. Dit zorgt ervoor dat aan het project er aan de binnenzijde erg speels uitziet.

IMG_6334IMG_6337

Onze architecten van Archi3o hebben een mooie houten maquette gemaakt van ons gehele project. Hierop is te zien hoe de woningen eruit komen te zien. Nu kunnen we goed zien hoe het project in zijn geheel oogt. Alle raamopeningen en uitbouwen zijn hierin waarheidsgetrouw uitgewerkt. Je krijgt het beste beeld van het project als je met je ogen op ‘ooghoogte’ gaat zitten. We hebben dus op onze knieën rond de maquette gezeten en bij elkaar naar binnen geloerd. Erg leuk!

IMG_6340IMG_6345

De architecten hebben voor iedere woning een schitterend boekwerk gemaakt op A3 formaat. Hierin staan een overzicht van het project als geheel, diverse aanzichten vanuit de verschillende aangrenzende straten en ook het uitgewerkte ontwerp van de betreffende woning.

De volgende fase ‘Technisch Ontwerp’ is nu in volle gang. Ook wordt het aanbestedingstraject opgestart.