De provincie Noord-Brabant stimuleert nieuwe en originele woonprojecten van inwoners, woningcorporaties en zorginstellingen in Brabant. Vormen van wonen die net even anders zijn. Die inspelen op de behoeften van deze tijd. Initiatieven waar samen leven een belangrijke rol speelt en waarbij iedereen kan meedoen. Betaalbaar en met oog voor omgeving en medemens. Een thuis voor iedereen!

De Brabantse Stijlprijs 2021 zet bijzondere initiatieven in de spotlights. Een plek in Brabant waar een droom werkelijkheid wordt of is geworden. Waar extra aandacht zorgt voor een echt thuis. BWWB is kandidaat voor deze bijzondere prijs.

Op vrijdag 24 september beoordeelt de jury de 30 inzendingen van de Stijlprijs 2021. Die dag kiest de jury vijf finalisten. We zijn vanzelfsprekend erg benieuwd naar de uitkomst en houden je via dit bericht op de hoogte!

Meer weten over de Brabantse Stijlprijs? Kijk op de website van de Provincie Brabant.