De zomer is begonnen, hoewel je aan het weer van afgelopen week zou denken dat het herfst is.
De zomerviering was dit keer bij kinderboerderij de Oosterhoeve aan de Oosterplas. Een perfecte locatie voor de kids om wat rond te struinen bij de dieren en in de speeltuin. De grote mensen konden zittend op hun kleedje met een hapje en een drankje bij de hand met elkaar kletsen. De vieringen zijn altijd erg ontspannend voor de volwassenen, omdat alle kinderen heerlijk met elkaar spelen en de hele middag bezig zijn met van alles en nog wat.

Elk seizoen wordt bij BWWB gevierd met alle leden, dat zijn er op dit moment 68. Wanneer we er gaan wonen volgend jaar zal het aantal leden de 70 gehaald en misschien wel gepasseerd zijn.

Tijdens de viering heeft de werkgroep gemeenschappelijke ruimte een leuke oproep gedaan;  alle leden mogen na de zomervakantie een naam indienen voor de gemeenschappelijke ruimte. Na de zomervakantie wordt bepaald wie de winnaar is, spannend!

 

DSC_0192 DSC_0195DSC_0188DSC_0178

1 thought on “Vier de zomer

  1. Hannie says:

    Naam gezamelijke ruimte…uhhh…ZENtrum :-), GREENspot….SPOTZ (speciale plek om te zijn)…., SamSam….mmm, tja, miksschien toch samen brainstromen 😉

Comments are closed.