Tijdens de laatste ALV van 6 maart (op de nieuwe vergaderlocatie in Park Eemwijk) heeft BWWB de fase van het Voorlopig Ontwerp (V.O.) afgesloten.

De vergadering startte met een feestelijke opening. Architect Kim Verhoeven had vanwege de afronding van het V.O. geen tijd gehad om haar verjaardag te vieren en werd daarom verwend met een mand cadeau’s, slingers en ballonnen. Ook architecten Renz Peijnenborg en Vincent Valentijn werden bedankt voor hun werk voor het schetsontwerp en het voorlopig ontwerp met ieder een boeket bloemen.

Vóór de V.O. kon worden afgesloten, werd de kavelverdeling vastgesteld. Ook zijn, na een presentatie van Katja v.d. Valk, de financiële uitgangspunten vastgesteld.

Het architectentrio Archi3O presenteerde het Voorlopig Ontwerp. Alle leden hebben een boekje ontvangen. Daar staan 3D-afbeeldingen met sfeerimpressies van het project en plattegronden per kavel en een gemeenschappelijke ruimte.

De Werkgroep Groen heeft tenslotte een mindmap gepresenteerd. Er zijn veel ideeën over de gemeenschappelijke tuin. Marije Sonnevijlle heeft met de mindmap uitgebeeld waarover binnen BWWB nog gepraat moet worden om tot een definitief ontwerp van de tuin te komen.

marij

De ALV is afgesloten met champagne, om te proosten op de start van de volgende fase: het Definitief Ontwerp.

1 thought on “Afsluiting voorlopige ontwerp fase

  1. Hebergement web says:

    Ook de begroting, het betrekken van belanghebbenen en onderzoeken om tot een duidelijk ontwerp te komen, komen in deze fase voor.

Comments are closed.