Enige tijd geleden kwam ik Hanneke Valkenburg tegen op 24 uur Verkadefabriek. Ik heb haar enkele jaren geleden leren kennen tijdens het ontstaan van Transition Towns Den Bosch. Ze nodigde me uit om over ons project te komen spreken tijdens het MiNC-café.

MiNC staat voor Milieu, innovatie, Natuur en Creativiteit. Onder de naam MiNC-café organiseert MiNC viermaal per jaar een laagdrempelig debatpodium in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens een MiNC-café komen diverse duurzaamheids- en milieuonderwerpen aan bod, afgewisseld door amusement.

Het volgende MiNC-café is op 23 maart. Je bent welkom vanaf 19:30 uur in de Clubzaal van de Verkadefabriek. Het MiNC-café begint om 20:00 uur en eindigt rond 22:00 uur. Daarna kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje.

Deze avond staat in het teken van; ‘Beleving en toekomst van de natuur en onze stadse omgeving’. Hierbij kunnen invalshoek en ervaring verschillen, maar één ding staat vast: het kan altijd mooier.

MiNC-presentatoren Frank Finkers en Rob de Vrind brengen u eerst op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van duurzaamheid en milieu. Daarna krijgen diverse sprekers het woord.

Meer informatie kun je vinden op de site: http://www.minc-denbosch.nl/

Tot dan!

Michiel Roos