Voor- en tegenspoed hebben elkaar het afgelopen half jaar met rap tempo opgevolgd. Als bewoners zijn we opgeslokt in de kolk van bouwen, processen en belangrijke keuzes. Het project komt op zijn climax, de spanningen lopen op. Hoewel het nog even duurt voordat we met alle 24 huishoudens warmpjes in onze nieuwe paleisjes zitten, zijn de eerste belangrijke stappen gezet!

Op dinsdag 28 november kregen de eerste 5 huishoudens van BWWB de sleutels van hun nieuwe huizen. Op vrijdag 15 december volgden de volgende 5. Twee grote mijlpalen! Het aftellen is begonnen.

Op dit moment zijn de eerste zakken leemstuc al op de wanden gesmeerd, de kampeermeubels creëren gezelligheid in de woonkamers en de eerste emmers verf zitten op de muren. Op 6 januari 2018 verhuist kavel 1, daarna zullen er velen volgen.

10 down – 13 to go. Blijdschap, ongeduld en hoop op snelle oplevering van álle paleisjes volgen elkaar op. We zijn er bijna… nog eventjes geduld!