Prachtige kans voor timmerlieden!

Welke timmerlieden willen graag meewerken aan de bouw van ons bijzondere en ecologische woonproject. Meewerken in dit, onder architectuur ontworpen project geeft je de mogelijkheid om je kennis en ervaring op het gebied van duurzame, gezonde en ecologische materialen te verbreden en te verdiepen. Een prachtige uitbreiding op je CV waarmee je jezelf toekomst-proof maakt in een markt die zich snel ontwikkelt op het gebied van ecologisch en duurzaam bouwen.

Eisen:
-Erkende timmerman/vrouw met VCA
-Nederlands sprekend
-24 uur per week beschikbaar

Heb je serieuze interesse? Stuur een bericht via het contact formulier met je gegevens en wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon.

2 thoughts on “Gezocht!

 1. Bjorn van der steen says:

  Beste ,
  Ik heb via een vriendin vernomen dat jullie op zoek zijn naar timmerlieden .
  Mijn bedrijf heet Björn maakt het en ben geintredeert in dit project .
  Zelf ben ik met mijn gezin bezig om op ecodorp bergen te gaan wonen en mijn gevoel wordt blij van dit mooie werk wat mensen samen verzetten .
  Ik heb veel projecten gemaakt van gebruiken materialen en ben daarin erg creatief . Niet alleen in mijn werk pas ik dit toe maar ook in thuisbasis . Het is een manier van leven waar veel creatieviteit mag vloeien .
  Graag hoor ik van je
  Met warme groet
  Björn maakt het
  Björn van der steen

  1. Jet van der Graaf says:

   Hi Björn, ik heb je een bericht gestuurd, hartelijke groet! Jet (BWWB)

Comments are closed.