Hoera! Koningsdag 🙂 Een mooie dag om op de vele vrijmarkten te struinen naar leuke spulletje voor het nieuwe huis of een mooie vrije dag om je creativiteit lekker te benutten. In voorbereiding op de grote verhuizing in het najaar, zijn verschillende bewoners al druk bezig met het maken leuke items voor zowel het eigen huis als de gezamenlijke ruimte. Zo maakte Jantien de afgelopen weken een heel speciaal krukje:

“Op ons bouwterrein stond tot vorig jaar een Paardenkastanje, die misschien wel geplant is bij de aanbouw van de wijk Boschveld. Voor de bouw van onze huizen is deze boom gekapt, maar het hout is gelukkig niet verdwenen. Een jaar lang hebben een aantal schijven van de kastanje liggen drogen in mijn opslag. En nu was het moment daar om de eerste schijven te gaan verwerken. Deze boomstamtafeltjes komen in onze Kas, de gezamenlijke ruimte te staan.”

Schuren, de onderkant – een krukje van Ikea- waterpas zetten en klaar! Dat is nog eens een leuke manier om de natuur terug te brengen in onze nieuwe stek.