“My name is Jet, Pinter Jet”

Het was een aantal mede BWWB-ers al opgevallen… ik maak onwaarschijnlijk veel overuren op Pinterest. Sinds we deelnemer zijn geworden van dit project kan ik nog maar met 1 ding hoofdzakelijk bezig zijn; het (mede)ontwerpen van ons huis! Een droom komt uit, want hoe gaaf is het als je zelf kunt bepalen waar je in je eigen huis straks je maaltijden bereidt, lacht, praat, drinkt met vrienden aan tafel, stoeit en knuffelt met je kinderen en tegen je lief op de bank aan kruipt. Ik kreeg acute inspiratiehonger en blies mijn in slaap gesukkelde Pinterest account nieuw leven in…. en zo ontstond mijn fonkelnieuwe verslaving, want wat is dit leuk!!!

Een van mijn eerste inspiratiezoektochten richtte zich op trappen, want ja, deze noodzakelijke interieurpuist hoop ik toch te kunnen transformeren tot een prettig ogend object… en anders moet het maar een inventieve opberg-met-opstijg-unit worden… mijn pinbord EcoStairs groeit inmiddels gestaag, wat zijn er veel mooie en slimme trap ideeën! Het is duidelijk, na maanden struinen op Pinterest is daar het definitieve ei nog niet over gelegd… hebben we budget voor een kekke spiltrap of gaan we voor een praktische en betaalbare trap met trapkast? Mmmm, ik ga maar weer eens een rondje internet doen;-)

Dag, tot de volgende keer, hier…. of op Pinterest;-)

Jet van der Graaf

BlogBeeldBWWB-Post1-1 BlogBeeldBWWB-Post1-2 BlogBeeldBWWB-Post1-3

* Nog geen Pinterest account? Meld je dan hier aan:https://nl.pinterest.com/login

Comments

4 thoughts on ““My name is Jet, Pinter Jet”

 • Hoi Pinterest addict…. 😉
  Wat een lekker smeuïg artikel. ….iik krijg ook weer Pinthonger….

 • Hallo Jet,

  Mag ik meeliften in jouw verslaving? Wat hartstikke goed dat je dit allemaal doet en met ons wilt delen!!

  In blijde verwachting van een volgende lichting!!

  Groetjes, Anske

 • Hee dat is leuk om te weten en te zien ook op de foto’s.
  Ga zo door, dat scheelt mij weer een verslaving, wellicht kan ik het ruilen voor iets.
  Groet Heleen

Comments are closed.